Transport gratuit in RO
Pentru comenzi mai mari de 250 Lei
Transport gratuit in RO
Pentru comenzi mai mari de 250 Lei

Lip Supreme Balm

14
octombrie


Lip Supreme Balm

- sau -

Cum sa ai buze voluminoase si definiteLip Supreme Balm este partenerul perfect pentru buze hidratate, luminoase si voluminoase.

Buzele sunt una dintre cele mai sensibile si delicate zone ale fetei. Sunt atacate de frig, de caldura, de fumat, poluare si, desigur, de trecerea timpului.
De aceea au nevoie de o ingrijire speciala.

De-a lungul anilor, buzele noastre se subtiaza, din cauza pierderii treptate a colagenului si elastinei. Atunci apare celebrul "cod de bare", adica ridurile din jurul gurii cauzate de gesturi repetitive. De asemenea, apare deshidratarea crescuta din cauza subtierii pielii.

Datorita formulei sale speciale, Lip Supreme Balm ajuta la imbunatatirea aspectului buzelor si la incetinirea imbatranirii acestora.

Formula contine:

1. Acid Hialuronic+: un nou mod de transmitere a acidului hialuronic care stimuleaza absorbtia si eficacitatea acestuia. Hialuronic+ ofera un efect de umplere si hidratare, in special pentru a defini si a oferi volum buzelor.
Efectul este imediat cu hidratarea intensiva si eficacitatea pe termen lung datorita capacitatii de a retine apa in structura sa.

2. Proteoglicani: ingredientul vedeta al produsului care nu numai ca ajuta la sustinerea hidratarii intensive, dar estompeaza ridurile specifice, imbunatateste fermitatea si plasticitatea pielii si reduce imbatranirea prematura a pielii cauzata de razele UV.

3. Peptide 3D: aceasta este o combinatie sinergica de tripeptide de care beneficiaza textura si conturul buzelor. Stimuleaza colagenul, acidul hialuronic si sinteza aquaporinei.

4. Extract imbogatit cu Omega 3, 6 si 9: biomolecule naturale extrase din maslin, esentiale pentru protectia si regenerarea impotriva daunelor aduse de mediul inconjurator.


Si, desigur, Lip Supreme Balm a fost testat dermatologic, iar eficacitatea sa este dovedita si sustinuta clinic in laboratoarele din Barcelona.


Pe scurt, Lip Supreme Balm:

- Adauga volum
- Estompeaza ridurile
- Redefineste
- Hidrateaza

Asadar, daca crezi ca buzele tale vor ceva special, rasfata-te cu noul Lip Supreme Balm de la farmacie. Si bucura-te de buze!