Transport gratuit in RO
Pentru comenzi mai mari de 250 Lei
Transport gratuit in RO
Pentru comenzi mai mari de 250 Lei

Testele “Standard Q Covid-19 Ag”

16
octombrie

MEDIMFARM S.A. Ploiesti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, distribuie pe piața autohtonă, in calitate de distribuitor autorizat pentru România, testele Standard Q Covid 19-Ag.

Acestea sunt primele și până în acest moment singurele avizate de catre Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen. De asemenea, sunt menționate pe lista testelor rapide aprobate de către Comitetul pentru Securitate Sanitară al Uniunii Europene, ale căror rezultate sunt reciproc recunoscute de către statele membre (în prezent în țara noastră există doar 2 tipuri de astfel de teste rapide antigenice, unul fiind cel distribuit de către compania noastră).  În consecință, aceste teste pot fi utilizate cu succes de către persoanele care călătoresc în țările Uniunii Europene.

Testele sunt capabile să identifice rapid proteina specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de maxim 15 minute). Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%
, acestea sunt un instrument de încredere in diagnosticare.

Testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial în domeniul diagnosticării in vitro. Remarcabil este faptul că Fundația Bill și Melinda GatesSD Biosensor Inc. și Abbott S.U.A. au semnat acorduri separate pentru susținerea țărilor cu venituri mici și medii cu 120 milioane de astfel de teste.

Testul Standard Q Covid - 19 Ag este un test de uz profesional.

Și nu în ultimul rând, anunțăm pe această cale că societatea MEDIMFARM a hotărât să DONEZE ÎNTREGUL PROFIT obținut din vanzarea testelor familiilor celor decedați din cauza virusului SARS–CoV–2. Decizia este luată pentru o perioadă de 1 an, începând cu data de 19 octombrie 2020 și până la 19 octombrie 2021. Procedura de donație va fi transparentă, astfel că sumele și numărul de persoane beneficiare vor fi anunțate pe site-ul nostru trimestrial.


Denumire produs Preț kit NOUPreț kit VECHI
Kit teste Standard Q Covid-19 Ag (25 teste) 1.247,50 lei 1.372,50 lei

 

 1.  Toate comenzile se primesc la adresa de e-mail covid@medimfarm.ro office@medimfarm.ro SAU online direct pe website

                                           Informații la numerele de telefon: 0746 245 175 -- 0753 903 397 -- 0753 965 713

 2.  Click aici:

  1. Prospect
  2. Aviz OMS
  3. Declaratie de conformitate